12. ledna 2016 • 21:43

Strach v O2 Areně. Roth z Třince trefil do obličeje fanynku Sparty

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na tenhle zápas nebude mít fanynka sparťanských hokejistů hezkou vzpomínku. Ve 30. minutě předehrávky 36. kola extraligy mezi Spartou a Třincem skončil puk vyhozený obráncem Ocelářů Vladimírem Rothem v obličeji jedné z příznivkyň domácího týmu. Zraněná fanynka opustila hlediště podpírána zřízenci ochranky, Roth dostal dvě minuty za zdržování hry. Pražané díky gólu z poslední minuty zvítězili 4:3 a jsou zpět na druhém místě tabulky.



Nešťastný moment se odehrál v polovině druhé třetiny. Podívejte se na video, jak třinecký bek Roth odpálil puk do hlediště:

Strach v O2 Areně. Roth trefil do obličeje fanynku Sparty
Video se připravuje ...

Duel v pražské O2 areně rozhodl v čase 59:21 druhou trefou v utkání slovinský útočník Robert Sabolič. Sparta má aktuálně na kontě o bod více než třetí Plzeň, na vedoucí Liberec jich ztrácí třináct. Oceláři prohráli čtvrtý z posledních pěti duelů a jsou desátí.

"Myslím si, že v první třetině jsme byli určitě lepší. Ve druhé Sparta potrestala dvě chyby, které jsme udělali. Celkově jsme si nezasloužili prohrát. Bohužel je to teď už několikátý zápas, který jsme prohráli o branku. Je to těžké, ale když budou kluci pracovat jako dneska, tak se to musí otočit," zadoufal po zápase trenér Ocelářů Jiří Dopita.

SESTŘIH: 35. kolo extraligy, HC Sparta Praha - HC Oceláři Třinec 4:3
Video se připravuje ...

Hokejisté Sparty slaví svou trefu do sítě Třince
Hokejisté Sparty slaví svou trefu do sítě Třince

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud