Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Co by se stalo, kdyby Čech změnil pohlaví? Byl bych Alžběta II., překvapil

Autor: nem

Bacha, to neznamená, že brankářská jednička českého fotbalového nároďáku a Arsenalu Petr Čech (33) chystá změnu pohlaví. Naštěstí jen odpovídal na otázku na Twitteru.

Dotaz zněl: „Kdybyste mohl být na jeden den ženou, kdo by to byl?“ Petr se zadumal, a pak pravil: „Těžká otázka. Asi bych byl Queen Elizabeth, abych zjistil, jaké to je!“ A Alžběta II. (89) už se třese o vládu...

A má recht, Čech ! No jasně! Monarchie, přehlídky panovnické stráže, tiché služebnictvo, jmenování ministrů, rozpouštění parlamentu, podepisování zákonů a při hymně: „Bůh chraň královnu,“ všichni v pozoru. A taky 600 místností v Buckinghamském paláci, kostýmky, kloboučky, kabelky.

Petr Čech nedokázal Barcelonu vychytat
Petr Čech nedokázal Barcelonu vychytat

Tak proč by měl k čertu »Čechíno« zatoužit po tom, stát se kantýnskou v Kolbence v ušmudlané zástěře a z 1+kk?

Co by také obnášelo být Alžbětou II.?

Korunu s 2 800 diamanty, 273 perlami, 17 safíry a 11 smaragdy místo helmy, i když... On by se ten Petrův neodmyslitelný blembák unosil i pod korunou...

Jako Alžběta II. každé dvě hodiny vysvětlovat princovi Charlesovi (67), že nehodlá zesnout jen proto, aby se jeho Výsost konečně vyškrábala na trůn.

Žádný tisk. »Big Pete« je pro média sympaticky vstřícný, jenže to by jako královna nemohl. Queen Elizabeth nedala za 64 let vlády ani jedno interwiev.