Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězdný PÁR! Biatlonová legenda čeká dítě se soupeřkou Soukalové

Autor: bko

Občas se o tom šuškalo, teď už biatlonová legenda Ole Einar Björndalen (42) přiznala barvu: norský závodník chodí s běloruskou hvězdou Darjou Domračovovou (29) a dokonce se soupeřkou Gabriely Soukalové čeká dítě!

„Mám s Darjou blízký vztah, který se stále vyvíjí,“ přiznal Björndalen na úterní tiskové konferenci a přidal další pecku: „Jsme pár a v říjnu čekáme narození dítěte. Jak vidíte, máme všechno dobře naplánované.“

Smutná Běloruska Darja Domračevová po pokaženém sprintu SP v Novém Městě
Smutná Běloruska Darja Domračevová po pokaženém sprintu SP v Novém Městě

Oba hvězdní biatlonisté občas byli k vidění společně, nikdy ale nepřiznali, že spolu chodí. Teď už je ale všechno jasné a pár, který má dohromady 11 olympijských zlatých medailí, se těší na potomka.

Běloruská trojnásobná olympijská vítězka by se ráda vrátila k biatlonu příští rok v lednu, takže se obhájkyni celkového vítězství v SP Gabriele Soukalové vrátí velká soupeřka.

Hvězda Domračevová: Fotky Soukalové byly možná až moc otevřené - čtěte ZDE »

Běloruská hvězda Darja Domračevová, která ráda komunikuje s fanoušky na sociálních sítích, promluvila pro Sport o odvážných fotkách Gabriely SoukalovéFoto AP Photo, Twitter.com/@DaryaDomracheva, Petra Ficová

To 42letá norská žijící legenda dnes oznámila, že se chytá závodit až do olympiáda v Koreji v roce 2018. Björndalen už byl jednou ženatý, ovšem s belgickou biatlonistkou Nathalie Santerovou se v roce 2012 po šesti letech rozvedli.