Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nová múza hokejového kouče Růžičky: Ukazuje prsa za peníze!

Autor: top

Do kolonky zaměstnání si na Facebooku vyplnila: Na volné noze. Jak se ale doopravdy živí slečna Marie (27), kvůli níž Vladimír Růžička (52) ztratil hlavu?

Informace Blesku, že si bývalý kouč hokejového nároďáku nabrnkl novou kost, spustila včera lavinu reakcí. V Chomutově, kde »Růža« trénuje, je Maruška podle všeho známá firma!

„Jsme malé město. Tady se nic neutají. Než se ta paní dala dohromady s Růžičkou a on ji začal zasypávat luxusními dárky, jezdila si vydělávat peníze do nočních podniků v Německu a v Praze, kde ukazovala svoje tělo,“ zněla jedna z mnoha zpráv, které dorazily do redakční pošty.

První společné foto Růžičky a jeho Marie!
První společné foto Růžičky a jeho Marie!

Tanec u tyče

Že nejde o sprosté pomluvy, dokazují i fotky z jednoho striptýzového baru v Lipsku. María, jak si rodačka z Havířova nechává říkat, se na nich v létě roku 2014 kroutí u tyče, ukazuje nejen svá rozměrná tetování, ale hlavně obří prsa a za titěrné kalhotky si od přítomných pánů nechává strkat stohy bankovek.

Že by o téhle její kratochvíli neměl Růžička tušení? Těžko říct. Jisté je, že jeho o pětadvacet let mladší múza, která se prý den co den smaží v solárku, je z trošku jiného těsta než manželka Eva (†53) , která letos v únoru zemřela na rakovinu.

Ale kdo ví, třeba se i chomutovští hokejisté od Marušky dočkají domácích buchet či koláčů, které s oblibou pekla paní Eva, když ještě Růžička jako vzorný manžílek velel pražské Slavii...