Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Rozhodčí Pilný nebyl »pod parou« sám: Pozitivních testů je pět!

Autor: ps, jad

Jestli už je něco za hranou, pak je to případ fotbalových rozhodčích v Příbrami. Opileckou etudou čtvrtého arbitra Marka Pilného to ale nekončí. Podle informací Blesku totiž bylo po prvoligovém zápase pozitivně testováno pět lidí!

Zápas Příbrami se Slavií se navždy zapíše do dějin. Bohužel ne díky výkonům zmíněných mužstev, ale kvůli opilému rozhodčímu a dalším výlevům, které právě vycházejí na povrch.

Před utkáním popilo podle informací Blesku pět rozhodčích! Policie se sice případem nezabývá, ale na základě žádosti zástupce fotbalové asociace půjčila zařízení na zjišťování alkoholu.

Skandální VIDEO! Opilý rozhodčí v Příbrami. Motal se, tancoval a spadl
Video se připravuje ...

Další VIDEO opilého sudího: Bodyguard ho vedl do kabiny, slávisté padali smíchy
Video se připravuje ...

„Na přístroji je pět pozitivních testů,“ řekla mluvčí policie Monika Schindlová, která dále dodala, že v souvislosti s utkáním řeší pouze případ fanouška (17), který na trávník hodil pyrotechniku, což bude pravděpodobně vyhodnoceno jako přestupek.

Komise sudích FAČR už ovšem zakročila. Marka Pilného a Jiřího Jecha s okamžitou platností vyřadila z listiny profesionálních rozhodčích, zbylá čtveřice Emanuel Marek, Petr Caletka, Ondřej Pechanec Pavel Vlasjuk mají zastavenou delegaci do konce ročníku.

„Jako rozhodčí už neexistují,“ řekl šéf fotbalového svazu Miroslav Pelta na mimořádné tiskové konferenci s tím, že se situace kolem rozhodčích bude řešit dál. „Nyní přijde sametová revoluce, akorát ve fotbale. Pro některé to může být bolestné, ale to se nedá nic dělat,“ pohrozil.

Šílené VIDEO: Opilého sudího v Příbrami museli držet, aby nezlobil
Video se připravuje ...

Jeden z pořadatelů odvádí čtvrtého sudího Marka Pilného při zápase Příbram - Slavia
Jeden z pořadatelů odvádí čtvrtého sudího Marka Pilného při zápase Příbram - Slavia