Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Fanoušek plaval kilometr k Messiho jachtě! Idol pak reagoval lépe než Ronaldo

Autor: Ivana Jakoubková

Plaval celý kilometr a za odměnu si dvacet minut povídal s Lionelem Messim na jeho jachtě. Hvězdný Argentinec ho navíc pozval na džus, vyfotil se s ním, společný obrázek mu ze svého mobilu poslal a ještě k tomu zařídil, aby ho zpět na pobřeží odvezl motorový člun. S Cristianem Ronaldem fanoušek Suli takové štěstí neměl.

Taková příležitost se naskytne nejspíš jen jednou za život. A který fotbalový fanoušek by si nechal ujít šanci na společnou fotku s majitelem pěti Zlatých míčů Lionelem Messim ?!

Čtyřiadvacetiletému Španělovi Sulimu se to poštěstilo, musel pro to ale hodně udělat. Rodák z města Ceuta si zrovna užíval dovolenou na Ibize, když v dálce spatřil nápadnou jachtu. Poznal ji okamžitě! Ano, to je Messiho loď!

Suli se dlouho nerozmýšlel, zabalil svůj mobil do igelitového sáčku, přivázal si ho na tělo a skočil do vody. Musel uplavat celý kilometr, než se k jachtě dostal.

Nezvaného návštěvníka si brzy všimli lidé z Messiho doprovodu a zburcovali argentinskou hvězdu.

Messiho ale ani nenapadlo, aby nechal plavce odehnat. Naopak vyšel na palubu, chlapíka pozdravil a pozval ho na loď. Suli nechtěl nic víc než společnou fotku se svým idolem.

Jenže se ukázalo, že ani v igelitu zabalený mobil nepřežil cestu bez úhony, je promáčený a nepoužitelný. Slavný Argentinec tedy zavolal jednoho ze zaměstnanců a požádal ho, aby mu pořídil společnou fotku s fanouškem, kterému ji pak poslal. „Přišel jsem o mobil, ale získal jsem fotku s Messim,“ pochlubil se španělskému deníku Mundo Deportivo Suli. „Když se mnou mluvil, vůbec se nechoval jako světoznámá hvězda. Byl velmi skromný a pohostinný, on i jeho rodina byli báječní.“

Ronaldo se s jinými lidmi ten samý večer nebavil

Messi totiž navíc nabídl mladému Španělovi sklenici džusu a ochotně s ním skoro půl hodiny poklábosil. Vyptával se, odkud Suli je a jestli už se s nějakými známými fotbalisty potkal. A fanoušek se mu pochlubil setkáním s belgickým gólmanem Thibautem Courtoisem .

Messi se pak postaral i o to, aby se Suli dostal bezpečně zpět na pobřeží. Zařídil, aby ho odvezl motorový člun.

Už tak neuvěřitelný příběh mohl skončit doslova pohádkově. Tentýž večer narazil Suli ve známém nočním klubu na Messiho úhlavního rivala Cristiana Ronalda. Jenže portugalská hvězda se držela v kruhu svých přátel a s jinými lidmi se nebavila. „Nemohl jsem mu ani potřást rukou. Pořád byla kolem něj ochranka, nedostal jsem se k němu blíž,“ postěžoval si Suli.

Tím spíš nikdy nezapomene na přátelské chování Lionela Messiho.

Fanoušek slaví! Doplaval k lodi Lionela Messiho...
Fanoušek slaví! Doplaval k lodi Lionela Messiho...