Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Krásky na losování Turnaje mistryň: Plíšková zaujala odvážnými šaty

Autor: pv

Kočičky, šatičky a srandičky. V takovém duchu se neslo páteční představování osmi nejlepších tenistek, které si zahrají na Turnaji mistryň v Singapuru. Mezi vyvolenými je i Karolína Plíšková, která fanoušky ohromila odvážnými šaty. Ani její soupeřky nezahálely a na akci se pořádně vymódily.

Jedna podruhé postupně přicházely na pódium a sklízely ovace od fanoušků. Skoro než losování skupin prestižního tenisového klání to vypadalo v Singapuru jako na módní přehlídce. Drahé oblečení od předních návrhářek podtrhávaly luxusní šperky a především úsměvy pohledných tenistek.

Ze sedmera hráček (pozn.: o osmé postupové místo na Turnaj mistryň ještě stále bojují Britka Johanna Kontaová a Světlana Kuzněcovová z Ruska) hned čtyři daly vyniknout svým vnadům a zvolily odvážný výstřih. V této společnosti mezi Dominikou Cibulkovou , Garbine Muguruzaovou a Agnieszkou Radwaňskou nechyběla ani Karolína Plíšková . Naopak Madison Keysová, Angelique Kerberová a Simona Halep si vybraly na slavnostní akt decentní šaty.

Karolína Plíšková s fanoušky
Karolína Plíšková s fanoušky

Během celé akce nebylo znát, že jsou soupeřky bojující o miliony dolarů. Společně si dělaly selfie a usmívaly se jedna na druhou. Přesto Karolína Plíšková už přemýšlela, jak na ostatní tenistky vyzrát.

„Čeká nás pomalejší povrch, který bude vyhovovat spíš hráčkám typu Kerberové, Radwaňské či Halepové. Možná bude víc vyhovovat obranářkám, ale neznamená to, že nejdou porazit. Všude je šance, i když je povrch pomalejší,“ tvrdí pátá hráčka světového žebříčku.

Turnaj mistryň startuje v neděli 23. října a tenistky se tradičně utkají ve skupině každá s každou a vždy dvojice nejlepších postoupí do semifinále. Celková dotace činí sedm milionů dolarů a neporažená vítězka si může na konto připsat přes dva miliony.