Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Zbláznil se? Šílený šampion F1 Hamilton nechal zmrazit sperma svého psa

Autor: ija

Lewis Hamilton (31) má tedy starosti! Pokud chce pomýšlet na zisk čtvrtého titulu mistra světa F1, nesmí si výstřední dovolit jedinou chybičku. A on zatím řeší své psí mazlíčky. Výstřední pilot se fanouškům na Instagramu svěřil, že buldoka Roscoea musel nechat vykastrovat. A co víc, že si nechal zmrazit jeho sperma. Chce od něj totiž štěňata.

Obhájce titulu mistra světa F1 Lewis Hamilton , který má dva buldoky, Roscoea a Coco, vysvětlil, že kvůli jistým problémům musel nechat pejska Roscoea vykastrovat. „ Ale protože je to nejkrásnější buldok na světě, rozhodl jsem se nechat zmrazit jeho sperma. Až přijde čas, budu mít od něj štěňata. On má skvělý rodokmen, otec i matka byli šampioni. Takže je skvělé, že jeho geny se budou šířit dál,“ napsal Hamilton, jehož v neděli čeká Velká cena Brazílie, předposlední závod sezony, a on na svého stájového kolegu Nika Rosberga ztrácí devatenáct bodů.

Hamilton si své psy vozí soukromým tryskáčem všude po světě a na sociálních sítích bez nich nedá ani ránu. Na Instagramu si pro ně dokonce založil zvláštní profil RoscoelovesCoco, tedy Roscoe miluje Coco. ¨

Svého času dokonce pro Roscoea vydyndal na bossovi celé F1 Berniem Ecclestonovi akreditaci ke vstupu do paddocku. Říká se ale, že všemu udělal přítrž jeho šéf od Mercedesu Niki Lauda a Hamiltonovi to postavil jednoznačně: tvého psa už tady nechci nikdy vidět! 

Lewis Hamilton miluje své psí mazlíčky a na sociálních sítích se jimi často chlubí.
Lewis Hamilton miluje své psí mazlíčky a na sociálních sítích se jimi často chlubí.