Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Podívejte, jak Miroslav Slepička zbušil soupeře a Řepka si oddychl

Autor: tej, jav

Jedna známá tvář v oktagonu, další v hledišti. Premiéru Miroslava Slepičky, kterou bývalý útočník Sparty i reprezentace ukončil po 84 sekundách vítězstvím K.O., sledoval na slavnostním galavečeru v Dobříši také Tomáš Řepka. Výkon někdejšího parťáka z fotbalové kabiny si užil. „Nečekal jsem, že vyhraje takhle jasně, ale znám ho. Vím, že je to buldok, vítězství si zasloužil,“ řekl Řepka uznale.

Ani Slepička dopředu moc nevěděl, co od souboje s Tomášem Vránou v kleci čekat. Podobně na tom byl také Řepka . „Byl jsem za něj nervózní, mám úplně mokré ruce. Hrozně jsem mu fandil, ale taky měl velký nervy,“ vyprávěl někdejší řízný stoper. Slepičkovi nakonec prospělo, že se při zápase moc nezdržoval a soupeře vyřídil za necelou minutu a půl. To viděl jako klíčové také Řepka. „Bál jsem se, aby ten zápas nebyl moc dlouho. Kdyby tam mého kamaráda někdo dlouho tloukl, tak by mi to asi vadilo.“

Zápas vysílala v sobotu přímým přenosem stanice O2 TV Sport, server iSport.cz vám přináší CELÝ ZÁZNAM. 

Celý záznam zápasu Miroslava Slepičky: Jak bývalý fotbalista dal K.O. za 84 sekund
Video se připravuje ...

Ocenil také, jakou si dokázal vypracovat svalnatou figuru, navíc si udržel i jednu výhodu z dob své fotbalové kariéry. On byl vždycky nařachlej, ale ta svalová hmota je fakt bomba. Do klece si navíc z fotbalu přenesl rychlý nohy,“ všiml si Řepka.

Se světem MMA se dosud míjel, první přímá zkušenost ho okouzlila. „Na takovém galavečeru jsem byl poprvé. Byl jsem nadšený, asi začnu chodit pravidelně,“ uvedl Řepka. Fanoušci však nemohou čekat, že se vyhlášený fotbalový bouřlivák vydá v Slepičkových stopách a MMA si zkusí taky. „Osobně musím říct, že já bych do toho nešel. Oproti němu už jsem starší kluk, bude mi 43 let,“ odmítl podobné úvahy.

Slepičkovo vítězství v kleci za 84 sekund. Tleskal i Řepka
Video se připravuje ...

Za rychlé KO Tomáš Řepka zatleskal Miroslavu Slepičkovi
Za rychlé KO Tomáš Řepka zatleskal Miroslavu Slepičkovi