Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dojatý šampion McGregor: Budu táta, jsem šťastný. A chci podíl v UFC

Autor: pan

Pro své fanoušky se postaral o parádní představení. Irský bojovník MMA Conor McGregor v noci ze soboty na neděli sestřelil už ve druhém kole šampiona lehké váhové kategorie Eddieho Alvareze a mohl se kochat ze zisku druhého mistrovského pásu. Nikdo jiný v rámci organizace UFC totiž dva takové triumfy nikdy nezískal. Pro své příznivce však měl osmadvacetiletý borec ještě další představení. "S přítelkyní očekáváme narození potomka," oznámil šampion. A v UFC chce mít vlastnický podíl.

Narození prvního dítěte irského šampiona však může pro jeho fanoušky dost možná znamenat, že svoji ikonu na nějaký čas neuvidí. Potomek irského válečníka by se měl narodit v květnu příštího roku.

Bezprostředně poté, kdy svého soka po sérii přesných ran vyřídil technickým knockoutem, však v pozápasovém rozhovoru nic neoznámil. Novinku zaplněnému sálu řekl až na tiskové konferenci.

"Už brzy budu tátou, dítě se nám narodí příští rok v květnu. Je to prostě něco neskutečného. Jsem šťastný. Teď chci s dítětem a přítelkyní strávit co nejvíce času," těžko skrýval slzy dojetí čerstvý držitel svou mistrovských pásů ve dvou rozdílných váhových kategoriích.

McGregor pak zaskočil i dalším prohlášením. Rozhodl se totiž, že bude žádat vlastnický podíl v UFC. "Mám dva pásy, mám peníze a teď i rodinu na cestě. Chcete, abych pokračoval v tom co dělám, ale já chci být vlastníkem. Chci rovný podíl," oznámil. 

"Kdo je vlastníkem nyní? Jsou tu držitelé akcií, celebrity. Conan O'Brien (známý americký komik) teď vlastní UFC. Tak kde je můj podíl?" ptal se. Podle něj je i jeho velkým dílem, že hodnota UFC teď byla vyčíslena na neuvěřitelných 4,2 miliardy dolarů. 

Eddie Alvarez se snaží krýt před údery McGregora
Eddie Alvarez se snaží krýt před údery McGregora