Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Další sexy fotky z ráje! Cibulkovou tam vystřídal Berdych s Ester

Autor: pv

Nyní mohl "válet" na Turnaji mistrů v Londýně, místo toho odpočívá v exotickém ráji. Český tenista Tomáš Berdych (31) vyrazil s manželkou Ester na Maledivy na oblíbený ostrov Velaa, kam rádi míří movití sportovci, politici či byznysmeni. Minulý týden tam chytala bronz po vítězství na Turnaji mistryň slovenská tenistka Cibulková a provokovala sexy snímky. Český pár už se také předvádí v celé kráse.

Luxusní relaxační zázemí, tropické teploty a hlavně ticho. Určitě příjemnější prostředí, než potemnělá O2 aréna v Londýně, kde Tomáš Berdych poslední roky bojoval na Turnaji mistrů. Český hráč si dosyta užívá dovolenou se svou životní láskou Ester, která navíc před pár dny oslavila své čtyřiadvacáté narozeniny. Krásná modelka hned vystavila na Instagram sexy snímky v bikinách nebo průsvitných šatech. Vše zachycuje její dvorní fotograf a manžel Tomáš.

Minulý týden takhle zásobovala svět fotografiemi ze stejného místa Dominika Cibulková a nebála se zveřejnit i momentku, kde se opaluje nahoře bez. Na většině snímků špulila do objektivu své pozadí. „Zase zadek. Stěžujte si u manžela, ten je vedoucí fotograf,“ vtipkovala slovenská diva.

Jakými odvážnými obrázky nás bude zásobovat Berdych s půvabnou Ester? Podaří se jim trumfnout sexem nabité obrázky od Dominiky Cibulkové z ostrova, kde jedna noc stojí kolem 65 tisíc korun? Líbánky si tam dopřávala i nejlepší světová biatlonistka Gabriela Koukalová s manželem Petrem a také se nebála vytasit vnady.

Ester a Tomáš Berdychovi chytají bronz na Maledivách.
Ester a Tomáš Berdychovi chytají bronz na Maledivách.