Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Na to vám se*u! Toulavý pes v Indii nevybíravě narušil mezinárodní zápas v kriketu

Autor: pv

Taková ostuda. Indičtí pořadatelé se chtěli vytáhnout během utkání v kriketu před velkými rivaly z Velké Británie. Místo toho jsou celému světu pro smích. Na hřiště během zápasu vnikl toulavý pes a vykálel se přímo na trávník mezi reprezentanty!

Zápas přenášely televizní stanice do celého světa. Napětí z kriketové bitvy ale najednou vystřídal smích. Toulavý vořech totiž vběhl na hřiště a vykonal potřebu jako by se nechumelilo. Okamžitě se za ním rozběhl jeden z pořadatelů a snažil se ho odehnat. Psovi se však moc nechtělo a stále se motal po hřišti, a to celých pět minut!

Zřízenec tak po zvířeti hodil botu, aby se nechtěného návštěvníka zbavil. „To je snad poprvé, kdy pes přerušil hru. Nevídané,“ řekl reportér televize BBC Jonathan Agnew. Nějaký vtipálek pak dokonce založil psíkovi i profil na sociální síti Twitter a vtipnými postřehy baví internet.

Ve druhé nejlidnatější zemi světa je snad možné úplně všechno. V paměti fanoušků je například první Velká cena Indie formule 1 v roce 2011. Tehdy musel být přerušený první páteční trénink, protože na trať mezi monoposty vběhl toulavý pes. O život šlo nejen čtyřnohému zablešenci, ale i samotným pilotům.

Přesné statistiky neexistují, ale v Indii jsou na ulicích údajně až desítky tisíc psů bez majitele. Stát je stále bezradný a neví, jak se zvířaty naložit.