Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Šílený komentátor! Po gólu Kucky řval radostí, málem měl infarkt

Autor: med

„Góóóól! Kucka! Kucka! Kucka!“ Tohle bylo zralé na infarkt…  Vyrovnávací gól záložníka AC Milán Juraje Kucky ve čtvrtečním utkání Italského poháru proti Turínu (2:1) dostal jednoho z komentátorů v televizním studiu do pořádného transu. Po trefě slovenského reprezentanta do sítě brankáře Joea Harta zběsile pokřikoval po celém studiu.

Domácí prohrávali s Turínem dlouho 0:1, ale v 61. minutě se o vyrovnání postaral právě bývalý hráč Sparty. Na zadní tyči si naběhl na přihrávku Bonaventury a překonal anglického brankáře Joea Harta.

V televizním studiu, kde komentátoři popisují, co se děje na trávníku, doslova explodoval Tiziano Crudeli, který zápasy AC komentuje. Po Kuckově gólu byl v sedmém nebi. „Góóóól! Kucka! Kucka! Kucka!“ začal šíleně křičet.

VIDEO: Reakce komentátora při Kuckově gólu proti Turínu

Nebylo to však poprvé.  Například po říjnovém ligovém utkání, kdy slovenský reprezentant otevřel skóre proti Chievu Verona, slavil Crudeli naprosto stejným způsobem jako ve čtvrtek. Radost musel mít i na konci zápasu. Milánští totiž duel otočili a postupili do čtvrtfinále, kde se utkají s dalším turínským celkem – Juventusem.

VIDEO: Reakce komentátora při Kuckově gólu proti Chievu

Italský komentátor byl v transu
Italský komentátor byl v transu