Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Wrestlingová mela v Praze! Svalovce ničil obr ATOM z Walda Gangu

Autor: pav

Většinu času baví diváky na koncertech kapely Walda Gang. Teď se ale Tomáš Brychta našel v úplně jiné roli - jako profesionální wrestler. V neděli byl hlavní hvězdou první české wrestlingové akce a nadlidskou silou udivoval vyprodaný kulturák na pražském Krakově.

Profesionální wrestling už dlouho není jen zábavou Američanů. Ve stopách populárních svalovců jako Hulk Hogan a John Cena nyní kráčí i Češi. Na první české wrestlingové akci, nazvané Prague Uprising, se v neděli představil i Tomáš Brychta, alias ATOM z kapely Walda Gang. A to více než úspěšně.

V záplavě německých nebo maďarských zápasníků to byl právě on, kdo vyhrál šílený hlavní zápas, nazvaný Prague Rumble. V něm se prostřídalo celkem dvacet borců, jejichž cílem bylo vyházet všechny soupeře z ringu přes horní provaz. Poslední, kdo zůstal na nohou? Právě dvoumetrový silák ATOM, jehož jméno skandovali nadšenci ze všech koutů republiky.

“Čeští fanoušci ve vyprodaném sále byli tak hluční, že jsme se chvílemi báli projít oponou,” sdělila s úsměvem hvězda večera bezprostředně po konci akce. A netají se ambicemi.

“Mimo wrestlingu zkouším nově trénovat na menší závody v benchpressu, občas jdu na nějaký herecký casting. A nedávno jsem se zúčastnil náboru do největší wrestlingové organizace na světě, WWE, tak pokud přijde dopis se slovy beremě tě, tak není co řešit.” říká Brychta, který spojuje cvičení a zápasy s nabitým kalendářem populární skupiny Walda Gang.

Pár z jeho spoluhráčů dorazilo i na nedělní akci, a Tomášovi v netradiční kariérní cestě od začátku fandí. “Podporují mě, ale i mimo naši sezónu jsou velmi vytížení, tak většina z nich nemohla dorazit osobně. Zajímavostí je, že má nástupní muzika vznikla pod taktovkou našeho kytaristy, takže se vlastně jedná o skladbu skupiny Walda Gang. Možná ji jednou zařadíme na koncertech, kdo ví?” navnazuje obrovitý ATOM fanoušky své kapely.