Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Obrněná Plíšková řádila s Hrdličkou na ledě: Dala si to na chlapa!

Autor: ps

Bílé brusle a zoubky vepředu? S tím na tenistku Karolínu Plíškovou (24) nechoďte. Se svým přítelem Michalem Hrdličkou (28) vyrazila na led v kanadách! Tedy na bruslích, které jsou určeny mužům.

Zamilovaná a v Česku detailně rentgenovaná dvojice spolu strávila několik týdnů ve vyhřáté Austrálii, kde Karolína na místním grandslamovém svátku Australian Open došla až do čtvrtfinále. Chtěla dál, ale zastavila ji chorvatská veteránka Mirjana Lučičová-Baroniová, ovšem domácí jedničku to nemuselo tolik mrzet. Poprvé v kariéře se stala světovou trojkou!

Po návratu domů je čekal teplotní šok. Rozdíl činil šílených 40 stupňů, tak se museli trochu zahřát. Vyrazili na rybník, kde Hrdlička svoji milou vyvezl na bruslích. Musel na ni dávat velký pozor, protože zranění na začátku tenisové sezony by si Plíšková hodně vyčítala. Proto se navlékla do »brnění«, citlivé klouby jí chránily výztuže kolen a loktů.

S úsměvem všechno zvládli a i přes závan několika karambolů ve zdraví přežili. Michal pak odjel pracovat do Bratislavy, Karolína se pustila do tréninku a chystá se na další turnaje.

Karolína Plíšková s přítelem Michalem Hrdličkou a svým týmem na cestě z Australian Open.
Karolína Plíšková s přítelem Michalem Hrdličkou a svým týmem na cestě z Australian Open.