Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragická smrt krásné golfistky (†21). Zdrcená rodina prosí o peníze na pohřeb

Autor: ija

Golfový svět zasáhla velká tragédie. Ve svém pokoji na studentské koleji na Floridě zemřela zcela nečekaně talentovaná australská golfistka Abbey Trincová (†21). Příčina smrti se vyšetřuje a zničená dívčina rodina teď shání půl milionu na nákladný převoz těla domů do Melbourne zpět a důstojný pohřeb. 

Abbey, která odmala milovala golf, odjela už v sedmnácti letech do Spojených států, kde chtěla studovat a prosadit se v univerzitním golfovém týmu. To se jí podařilo, byla vynikající studentkou a talentovanou golfistkou.

Letos měla dokončit vysokoškolské studium a vrátit se zpět domů za svou rodinou. Místo toho teď zdrcení rodiče museli letět na Floridu a řešit smutné záležitosti včetně velmi drahého převozu dceřina těla.

Australská golfistka Abbey Trincová nečekaně zemřela na studentské koleji na Floridě.
Australská golfistka Abbey Trincová nečekaně zemřela na studentské koleji na Floridě.

Sestra Abbey Lisa proto založila webové stránky, kde prosí o finanční příspěvek do fondu na repatriaci a pohřeb. „Naše krásná Abbey nás nečekaně opustila v pondělí v Daytona Beach na Floridě. Byla to dobrosrdečná, veselá a optimistická dívka, těšila se, až bude zase s námi. Nedá se slovy popsat, jak jsme tou ztrátou zničení. Pokud nám pomůžete, abychom mohli její tělo přivézt domů a pohřbít v Melbourne, bude to pro nás znamenat strašně moc,“ napsala Lisa Trincová.

Rodina potřebuje 20 000 dolarů, tedy kolem půl milionu korun, ale smrt mladé golfistky zasáhla tolik lidí, že za pár dnů bylo na účtu už o pět tisíc dolarů víc.