Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sportovní tragédie! Hokejbalista (†30) zemřel v poslední minutě přímo na hřišti

Autor: ps

Miloval sport, který se mu nakonec stal osudným. Slovenský hokejbalista Michal Komlósi (30) nepřežil zápas proti Nové Vsi! V nedělním duelu se na střídačce z ničeho nic zhroutil k zemi a ani včasný zásah záchranářů mu nepomohl. Zemřel.

Tenhle kluk měl rád všechno, co bylo podobné hokeji. V sobotu, jak bylo jeho zvykem i náplní (byl předsedou fanklubu Verní Slovanu), jel podpořit tým, na nějž nedal dopustit. Jeho HC Bratislava porazila Trebišov (4:3), byl spokojený.

Kolmósi byl předsedou hokejového fanklubu HC Bratislava.
Kolmósi byl předsedou hokejového fanklubu HC Bratislava.

Kamarádi, rodina, nikdo ani v nejmenším nepomyslel na to, že by se Michalovi mohlo něco přihodit. „Byl úplně v pohodě,“ shodli se jeho blízcí. Jenže...

V neděli byl připraven nechat pro Petržalku na hokejbalovém hřišti všechno. „Běžela poslední minuta zápasu. Komlósi se najednou sesunul k zemi, nejevil známky života. Následoval rychlý pokus o oživení, během chvilky přijela záchranka. Všichni se modlili a čekali, že se mladý život podaří zachránit. Bohužel, všechny pokusy byly marné. Michal už si s námi hokejbal nezahraje,“ stojí na stránkách hokejbal.sk.

Potok slz, smutek a nevyřešitelné myšlenky kolovaly v hlavách všech, kdo Michala znali. Teď už jim zbývá jediné, vypravit ho na jeho poslední cestu...