Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Vonnová si dala kraťasy proklatě nízko. Sezona skončila, tak chytá bronz

Autor: spo

Poškádlila své fanoušky. Lyžařská hvězda Lindsey Vonnová se pochlubila na sociální síti Instagram snímkem, na kterém se opaluje na terase se svým psem. Aby chytla bronz na co největší části těla, sesunula si své kraťasy proklatě nízko.

Sezona 2016/17 skončila a teď je čas na odpočinek. Americká sjezdařka se letos vrátila po zranění do závodů Světového poháru a celkově se umístila na 19. místě. Před olympijským rokem, který bude pro Lindsey Vonnovou posledním v kariéře, se rozhodla nejdříve pořádně relaxovat a za pár týdnů se vrátit opět do přípravy.

Svým příznivcům dala nahlédnout, jak si nyní užívá volných chvilek a nicnedělání. Na terasu si vlezla i se svým psem a na lehátku se opalovala v kraťáskách, které si stáhla, až jí byl vidět podbřišek. Video z odvážné opalovačky během jednoho dne ze sítě zmizelo, ale fanoušků tím udělala velkou radost.

Lindsey opalování miluje. Loni ji nachytali paparazzi, jak se opaluje na terase svého domu v Los Angeles a do objektivu nechtěně vyšpulila zadek. Tentokrát se ale svým tělem sama pochlubila.

Tímto záběrem ze sociální sítě dráždí Lindsey Vonnová své fanoušky
Tímto záběrem ze sociální sítě dráždí Lindsey Vonnová své fanoušky