Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Lyžařka Vonnová o odhalené sexy fotce: Když jste nazí, nechcete se hádat

Autor: pta

Zase je v centru pozornosti, i když nová sezona ještě nezačala. Lyžařka Lindsey Vonnová dorazila do populární talk show Stephena Colberta, aby pohovořila o své nové knize Síla je nová krása (Strong is The New Beautiful). Došlo i na otázky týkající se další provokativní fotografie, na které je nejúspěšnější americká lyžařka nahá pouze s hůlkami.

Když před Vonnovou moderátor poprvé položil fotografii, olympijská šampionka poznamenala: „Ani vlastně nic neukazuju.“ Tento snímek není prvním za poslední dobu, kterým zaujala nejen své fanoušky. Na začátku roku zaujala sérií pro magazín Sports Illustrated, kdy na sobě měla plavky pouze namalované barvou.

Nedokázala ani vysvětlit, proč na nahém snímku stojí na krabicích. „Nemám ponětí, chtěli mě mít vyšší. Když jste nahá, nechcete se moc hádat,“ rozesmála lyžařka všechny ve studiu.

Nyní veřejně poskytuje návod, jak se k úchvatné postavě dopracovat. „Nenávidím slovo dieta. Můžete se dát čokoládu klidně ráno, večer radši ne,“ poradila Colbertovi. „Názor ve společnosti se mění. Být atletický a sebevědomý je krásné. Nemusíte být štíhlá jako vyhublá modelka, abyste byla považována za krásnou,“ vysvětlila Vonnová, kde se vzal titul její knihy.

Lindsey Vonnová na slavnostním předávání cen Emmy
Lindsey Vonnová na slavnostním předávání cen Emmy