Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Gólman Casillas si vystřelil z ex-hráče Barcelony: Už jsi dohnal Balea?

Autor: pav

Propagace na sociálních sítích se může pořádně vymstít. To poznal na vlastní kůži hráč Borussie Dortmund Marc Bartra. Španělský obránce si chtěl přes Instagram popovídat se svými fanoušky, ale nečekal, že si do něj přijde rýpnout nečekaný divák – legenda Realu Madrid Iker Casillas.

Bartra, který je odchovancem Barcelony, využil úterní chvíle volna a spustil živé vysílání, ve kterém si povídal s fanoušky. Téměř sedm tisíc příznivců po pár minutách vidělo, jak španělskému stoperovi zmrzl úsměv na tváři, když mezi komentáři našel vzkaz od Ikera Casillase .

„Marku, vidíš? Za tebou, to je Gareth Bale! Už jsi ho dohnal?“ zeptal se Casillas. Narážel tak na situaci ze tři roky starého finále Copa del Rey, který Real Madrid vyhrál díky gólu velšského rychlíka. Ten se trefil poté, co u levé postranní čáry neuvěřitelně přesprintoval právě Bartru.

Obránci Borussie Dortmund Bartrovi zmrzl úsměv, když se k jeho živému vysílání připojil Iker CasillasFoto instagram.com

Obránci Borussie Dortmund Bartrovi zmrzl úsměv, když se k jeho živému vysílání připojil Iker CasillasFoto instagram.com

Bek Dortmundu si to nenechal líbit a zkušeného gólmana, který nyní působí v Portu, následně popíchl na Twitteru. „Ikere, kamaráde, a tohle jsi už chytil nebo ne?“ připomněl Bartra gól, který v tom samém zápase vstřelil.

Oba "rivalové" ale fanouškům rychle ukázali, že vše myslí v žertu. "Jsi skvělý, brzy se uvidíme!" vzkázal Bartra Casillasovi v posledním Tweetu a přidal fotku, ve které si oba španělští reprezentanti podávají ruce po vzájemném zápase.