Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Gólman Mrázek přiletěl do Česka: Stěhování i s přítelkyní Sárou!

Autor: vba, ps

Tři vozíky, na nich devět obrovských bagáží a osmnáct hokejek. Takhle »ověnčený« přiletěl včera brankář Petr Mrázek (25) posílit českou hokejovou reprezentaci, kterou za pár čeká mistrovství světa.

Jako by chtěl zapomenout na nevydařenou sezonu, v níž jeho Detroit poprvé od roku 1990 nepostoupil do play off NHL. Petr Mrázek se proto na letišti objevil kromě své přítelkyně a beachvolejbalistky Sáry Olivové (24) i s neuvěřitelnými devíti obřími zavazadly plných betonů, lapaček, vyrážeček... Prostě nechtěl, aby mu kompletní gólmanský arsenál v Americe zatuchl!

„Ne, ne, nemusíte mi pomáhat,“ odmítl s díky nabídku Blesku, když funěl při sunutí rovnou dvou vozíků najednou. „Se Sárou to zvládneme,“ mrkl na svoji blonďatou krásku. Mohli z nich být stěhováci roku!

Síla v rukou a nohou se ale od Mrázka v příštích týdnech bude čekat hlavně na ledě. Vždyť mistrovství světa ve Francii a Německu začíná už za 17 dní.

„Už se moc těším! Vždycky, když se sejdeme s klukama z nároďáku, a je jedno v jaké věkové kategorii, tak je to sranda. A když se udělá dobrá parta, tak se udělá i dobrý výsledek,“ věří »Mráza«. A jaký výsledek by byl letos brán za úspěch? „Základem je čtvrtfinále. Ale určitě chceme dovézt domu nějakou medaili,“ má jasno česká jednička.

Mrázkova volejbalistka se dává dohromady po operaci kolene.
Mrázkova volejbalistka se dává dohromady po operaci kolene.