Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Italský fotbalista Buffon o konci vztahu se Šeredovou: S Alenou to bylo peklo!

Autor: vba

Devět let vztahu bylo v mžiku pryč. Když se italský fotbalový brankář Gianluigi Buffon (39) seznámil se sexy moderátorkou Ilarií, hned věděl, že to musí s Alenou Šeredovou (39) ukončit. A prý to bylo peklo!

Porodila mu dva syny Luise Thomasa (9) a Davida Leeho (7), jenže jen co Buffon potkal novou múzu, Šeredovou klidně odhodil. V roce 2014 mu učarovala televizní reportérka Ilaria D’Amico (43) a fotbalista hned věděl: Tohle je ta pravá!

„Ilaria je člověk, kterého jsem celý život hledal a chtěl,“ pověděl brankář slavného Juventusu Turín magazínu Corriere Della Sera.

Aby ale Buffon mohl začít nový život, musel ten předchozí s českou kráskou zahodit. „Prošel jsem si nepředstavitelným utrpením,“ lituje se »Gigi«. „Teď vím, že to, co se stalo, za to stálo. V podobě Ilarie mě potkalo největší štěstí,“ usmívá se s odstupem času. S ní už má Buffon ročního synka Leopolda Mattiu a svou lásku si nemůže vynachválit.

Italský fotbalista Gigi Buffon promluvil o konci vztahu se Šeredovou. Prý to bylo s Alenou peklo!
Italský fotbalista Gigi Buffon promluvil o konci vztahu se Šeredovou. Prý to bylo s Alenou peklo!

Na rodinné peklo zavzpomínala také česká modelka. „Po stresovém období s manželem, kdy jsem zhubla nejvíc ve svém životě, přišlo období hojnosti. Jím vše a piv si dám taky kolik chci. Takže jsem nějaké kilo přibrala a hned se začalo psát, že jsem těhotná,“ řekla pro Blesk.cz Šeredová.

Nakonec jsou ale Gigi s Alenou spokojení, jak se jejich vztahy vyvinuly dál. Fotbalista je s italskou moderátorkou, Šeredová našla štěstí v náruči automobilového magnáta Alessandra Nassiho.

„K Ilarii neustále vzhlížím,“ povídá legenda italské kopané. A vnadná brunetka mu pomáhá i v profesionální kariéře. Zatímco fotbalisté mají běžně problém se při rozhovorech »vymáčknout«, u Buffona to díky vztahu s televizní hvězdou nehrozí. „I v tomhle mi pomohla!“ tvrdí stále zamilovaný »Gigi«.