Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dimitrov to pořádně schytal: Šarapovová vraždila exmilence pohledem!

Autor: ps

Její vražda pohledem se nedala přehlédnout! Ruská tenistka Maria Šarapovová (30), která hraje v Madridu už druhý turnaj po dopingové stopce, vystrašila španělské hlediště. Nejvíc ale jejího bývalého partnera Grigora Dimitrova (25), jemuž »ksicht« patřil.

Psychicky je pro ni velmi náročné vrátit se do kolotoče prestižního okruhu WTA. Protihráčky dávají Šarapovové dopingovou aféru, kvůli níž nesměla patnáct měsíců na kurty, pořádně sežrat. Nemluví s ní, bojují proti tomu, aby dostávala divoké karty na jednotlivé akce.

Ruska teď navíc musela v Madridu vysedávat vedle bývalého bulharského přítele. Z  rozchodu očividně ještě není vyléčená! Proč? Při miniturnaji zvaném Tie Break Tens, kdy profesionálové obou pohlaví hrají jen jeden tiebreak do deseti, se dostala do jeho blízkosti.

Vadilo jí to, byla nervózní a kamery zachytily, jak na něho dělá pošklebky, když se nedívá! Marii choulostivá situace vykolejila. Možná proto prohrála hned první srandamač s olympijskou vítězkou Monicou Puigovou 6:10…

Vražedný pohled Šarapové na expřítele Dimitrova.
Vražedný pohled Šarapové na expřítele Dimitrova.