Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Exfotbalista Tomáš Řepka se předvedl: Faux pas u mámy Kristelové!

Autor: ps

Řešil dva rozvody, čtyři roky neměl ženskou. Do hlavy už se mu loudily myšlenky, že se z něho stane starý mládenec. Jenže exfotbalista Tomáš Řepka (43) potkal Kateřinu Kristelovou (38) a bum! Je po uši zamilovaný a už se dokonce postaral o pořádné faux pas!

Takhle rozněžněného a láskou hořícího raubíře Řepku jsme snad ještě neviděli! Kolem Kristelové »skáče« jako zajíček na rozkvetlé louce, skládá jí komplimenty a zabírá to! „Je na něm vidět, že mu na mně záleží a nechce to pokazit,“ vyprávěla zaláskovaná Kristelová pro Dnes magazín.

Také Tomáš šel s pravdou ven. Vyznal se, že našel to, co ještě nikdy nepotkal. I když Kateřina přišla na první rande pro jistotu s kamarádkou. „Od první chvíle, co jsem ji uviděl, jsem věděl, že s ní chci být. Když mi pár kamarádů vyprávělo, že se zamilovali na první pohled, smál jsem se jim. Teď už to znám,“ šel Řepka s city ven.

A tak začali randit, chodit do společnosti, Kateřina svého milého dokonce představila mamince. Jenže to se neobešlo bez průšvihu. „Když jsme za ní poprvé šli, Tomáš se bál, aby neudělal faux pas. Taky že udělal. Jejímu snoubenci Ctiborovi neustále říkal Ctirade a bral ho kouřit ven, i když už asi čtyři roky nekouří,“ smála se svůdná blondýnka.

Oba se tváří, že jsou šťastní. Snad to tak opravdu je a dva vztahoví světoběžníci se konečně usadí! To ovšem ukáže až čas…

Řepka s Kristelovou na dovolené.
Řepka s Kristelovou na dovolené.

Jak bydlí Kristelová s Řepkou? Ukázali byt! A jak si říkají v pelíšku?
Video se připravuje ...