Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lavi se inspiruje u Řepky! V novém díle Vyšehradu sebral kasu a rozdává skluzy

Autor: iSport.cz

Čekaní fanoušků Vyšehradu na nový díl je u konce. Julius "Lavi" Lavický se vrátil v šesté epizodě, ve které si bere příklad z fotbalového rebela Tomáše Řepky. V seriálu, který vysílá internetová televize OBBOD, věnuje na charitu peníze, které ale sebral z týmové kasy.

Šestá epizoda Vyšehradu představuje i jednu hereckou změnu. Postava Laviho agenta Jardy zůstává, místo Jakuba Prachaře ji ale ztvárňuje Jaromír Nosek . Manažer fotbalového rebela prý musel změnit image kvůli problémům s přestupem Bonyho Wilfrieda.

Úkolem staronového Jardy je hlavně napravit Laviho pochroumanou pověst. Místo toho, aby se rval s fanoušky a dětem rozdával ostré skluzy á la Tomáš Řepka tak Lavický věnuje sto tisíc na charitu.

Jenže jak se ukáže, skluzy nebyly to jediné, kde se postava ztvárněná Jakubem Štáfkem inspirovala. "Kylián," jak Lavi stotisícovému daru říká, pochází z kasy ve vyšehradské kabině.

Řepka v TIKI-TAKA: Rána do kamery... A teď vám řeknu, co se pak dělo v šatně
Video se připravuje ...

Vyšehrad tak odkazuje na průšvih Řepky, který si v šestém díle zahrál sám sebe. Bývalý kapitán Sparty totiž v prosinci 2011 při konci v letenském klubu vzal s sebou i klubovou pokladnu. A dojde i na jeden z Řepkových "blikanců," při kterém bývalý stoper ostře odstrčil kameramana.

Nové díly Vyšehradu by měly vycházet s větší pravidelností, konkrétně každou středu, na internetové televizi OBBOD

V novém díle Vyšehradu se objevil i Tomáš Řepka, který Laviho inspiroval
V novém díle Vyšehradu se objevil i Tomáš Řepka, který Laviho inspiroval