Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Golfistka Spilková o problémech s rodiči i hádkách s přítelem: Slyší je celý dům

Autor: pv

Na golfovém hřišti má pohodu a klid. Za to doma má někdy Itálii. Nejlepší česká golfistka Klára Spilková promluvila o vztahových problémech s rodiči, i jak se někdy dokáže hodně nahlas pohádat se svým přítelem.

Půvabná Spilková prozradila, že kromě fyzické kondice procvičuje i svou mysl, aby na hřištích podávala lepší výkony a byla vyrovnanější. Přesto se dokáže pořádně pohádat se svým partnerem. „Umíme se pohádat tak, že to slyší celý dům. Známe všechny ty postupy, jak se hádce vyhnout, ale stejně to občas bouchne. Naučili jsme se ty emoce nepotlačovat. Když se chceme pohádat, pohádáme se a neřešíme, jestli nám to zkazí večer. Je lepší je ventilovat než je v sobě dusit,“ řekla Spilková pro časopis Ona Dnes.

Výměně názorů golfistka neunikne ani při debatě s rodiči. „Podle rodičů jsem měla dvě puberty, jednu klasickou v dospívání, druhou kolem dvaceti. Vzdorovala jsem jim, ale to já asi budu dělat celý život. Jsou věci, na kterých se neshodneme, vnímám je jinak a stojím si za svým. To ať si klidně myslí, že mám pubertu celoživotně,“ uvedla Spilková, která si ale své milované rodiny velmi váží.

Pokud si myslíte, že se nejlepší česká hráčka golfem stačila zajistit na celý život, tak jste na omylu. „Roky jsem byla na nule, až letos jsem v plusu. A ještě mám co dělat, abych tam ten rozpočet udržela i v následujících letech. Ale máte pravdu, že hodně lidí má představu, že jsem za vodou,“ povzdechla si olympionička a prozradila, jaký má sen. „Chtěla bych si koupit byt a myslím, že ještě chvíli potrvá, než si na něj vydělám. Teď mám cíl probojovat se do americké tour. Tam jsou peníze za vítězství vysoké.“

Z Kláry vyrostla sexy dračice.
Z Kláry vyrostla sexy dračice.