Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Česká kráska odmítla 100 eur za sex. Teď má golfového milionáře!

Autor: pv

Je to jako pohádkový příběh, jak půvabná česká blondýnka ke štěstí přišla. Modelka Daniela Vágnerová (22) dělala hostesku na prestižním golfovém turnaji konaném u Prahy, kde dokázala okouzlit bohatého golfistu Haydna Porteouse (22). Šampion European Tour nyní se sexy Danielou žije u něj doma v Jižní Africe.

Přivydělávala si jako modelka a hosteska. Právě práce Danielu Vágnerovou zavedla loni i na golfový turnaj D+D REAL Czech Masters, který se konal na hřišti Albatross ve Vysokém Újezdě. Okatá blondýnka měla jako hosteska povinnost starat se o vzácné hosty a hráče. Její pečlivost a starostlivost zřejmě zaujala i profesionálního golfistu Haydna Porteouse a do Vágnerové se zamiloval. Češce se tak obrátil život vzhůru nohama.

Češka Daniela má štěstí v lásce. Uhranula golfového milionáře
Češka Daniela má štěstí v lásce. Uhranula golfového milionáře

100 eur za sex

Úspěšný hráč si pozval Danielu k sobě do Jižní Afriky a začali se spolu sbližovat. Na Vánoce se ještě modelka vrátila domů do České republiky, ale nyní je už opět se svou láskou. Díky Porteousovi už navíc nemusí okouzlující Vágnerová dělat hostesku. Vždyť golfista si na European Tour a Challenge Tour během kariéry vydělal přes 508 tisíc eur (14 milionů korun).

„Jako hosteska jsem si zvykla téměř na všechno. Vždycky se najde někdo, kdo má blbé kecy a narážky a člověk to musí brát s rezervou, protože to prostě vypuštění chlapi mají ve zvyku,“ povzdechla si loni v rozhovoru pro server Munimedia a postěžovala si i na nechutnou nabídku, kterou jednou dostala. „V Berlíně na akci mi návštěvník veletrhu nabízel 100 eur za sex,“ prozradila modelka.

Nestálá práce

Raději tak začala přemýšlet nad tím, jak se má jinak zajistit. „Věnovat se tomu celý život bych ani nechtěla a věřím, že to ani není jednoduché. Práce modelky a hostesky je velmi nestálá a nárazová. Spoléhat se jen na příjem z práce hostesky například při placení nájmu je nemožné,“ stěžovala si Daniela.

Naštěstí pro ni se objevil princ na bílém koni, který se o českou dívku postará. „Chci mít krásnou spokojenou rodinku, skvělého muže po svém boku a úspěšnou kariéru. Snad to všechno skloubím dohromady,“ přála si loni na jaře Vágnerová. Pomalu se její plány naplňují.