Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Z Ring Girls budete slintat! Bitvu Mayweather - McGregor začnou tyhle krásky

Autor: ps

Beznadějně vyprodaný boxerský zápas mezi Floydem Mayweatherem (40) a Conorem McGregorem (29) v Las Vegas bude fantastickou podívanou. Bitka o 13 miliard korun ovšem přinese i jiné zážitky. Představujeme vám tři holky z ringu a připravte se, budete slintat!

Rvačka boxera Mayweathera, který drží rekord v počtech zápasů bez porážky s upovídaným Irem McGregorem, jehož zdobí bilance 21 výher a jen 3 prohry v aktuálně nejlépe se rozvíjejícím sportu planety UFC, bude stát za to.

V Las Vegas to bude v noci ze soboty na neděli velká šou.
V Las Vegas to bude v noci ze soboty na neděli velká šou.

Všechno bude VIP! Ubytování, jídlo, zázemí, prize money, smetánka křepčící kolem ringu, ale také holky, jejichž žhavá těla si s radostí prohlédnete mezi jednotlivými koly.

Nádherné modelky s přifouknutým hrudníkem ozdobí nedělní ráno (zápas začíná v 5:30, Nova Sport1). Oblečené v sexy plavkách zvednou nad hlavu číslo následujícího kola. Ale koho to bude při jejich promenádě zajímat?! „Je to fakt vzrušující, hlavně nás neprošvihněte!“ láká blonďatá kráska Jessica.

Modelky z ringu

Tawny Jordan

Krásná brunetka má ze všech tří modelek nejvyvinutější poprsí. Jedná se o mezinárodní modelku, která fotila pro nejprestižnější magazíny světa.

Jessica Harbour

Roztomilá blondýnka pochází z Kalifornie od San Diega. Dbá na zdravý životní styl, pracovní náplní je hlavně modeling a natáčení reklamních spotů.

Kyra Keli

Asi nejambicióznější Ring Girl. Kyra se přestěhovala do Los Angeles, kde se chce kromě modelingu prosadit také jako herečka.