Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zpověď zamilovaných tenisových leseb. Jak se jim žije na turnajích?

Autor: sjs

Skoro celý rok jsou tenisové hvězdy na cestách po celé planetě a jejich osobní život často trpí. Není tak tajemstvím, že k sobě mají blízko tenistky s tenisty nebo trenéry. Po svém to vyřešily hráčky Tara Mooreová a Conny Perrinová. Švýcarka s Britkou jsou lesby, které se do sebe na okruhu WTA zamilovaly.

Poprvé se potkali před šesti lety a hned se do sebe zamilovaly. „Když je ona šťastná, tak jsem i já, a naopak. Jsem nejen přítelkyně, ale i nejlepší kamarádka a zároveň i největší fanynka Tary,“ prozradila pro New York Times Švýcarka Perrinová.

Ne vždy to ale bylo ideální. Obě tenistky v soukromém životě trpěly častým odloučením a jednou se dokonce i rozešly. Nakonec se daly znovu dohromady. „Snažíme se často cestovat spolu, ale uvědomujeme si, že se někdy musíme vydat po vlastní ose,“ řekla Perrinová, která se svou láskou plánuje svatbu na příští rok v Thajsku.

Když jim vše ideálně vychází, zahrají si na turnajích i společně čtyřhru. „Máte vlastně dvojí motivaci, protože máte při sobě někoho, kdo chce vyhrát stejně jako vy,“ smála se Perrinová. Zamilované tenistky si proti sobě dokonce zahrály i ve dvouhře v dubnu tohoto roku v marockém Rabatu. Švýcarka svou milou porazila nemilosrdně 6:1 a 6:2.

„Bylo to jako jít si zahrát s nejlepší kamarádkou,“ tvrdila Britka Mooreová, jež se nachází na 328. pozici žebříčku WTA. Její láska je na 193. místě.

Tenisová láska: Švýcarka Conny Perrinová a Tara Mooreová z Velké Británie jsou zasnoubené.
Tenisová láska: Švýcarka Conny Perrinová a Tara Mooreová z Velké Británie jsou zasnoubené.