Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Se skandálem na krku a bez angažmá! Co bude dál s Hudlerem?

Autor: fuk

Řádil v letadle a teď musí průšvih žehlit. Hokejista Jiří Hudler (33) má starostí až nad hlavu i s vlastní kariérou. Kvůli záhadné nemoci vynechal v NHL loni značnou část sezony a jeho návrat je nejistý.

Měl být jednou z hvězd Dallasu Stars v minulé sezoně, už po dvou zápasech ale musel s virózou odstoupit na marodku. V říjnu sice do kádru znovu naskočil, jenže opět jen na dvě utkání.

Kvůli neznámé nemoci pak promarodil skoro dvě třetiny ročníku. „Absolvoval velké množství nejrůznějších testů a další ještě budou následovat, abychom přišli na to, co mu vlastně je,“ lamentoval kouč Dallasu Lindy Ruff.

Hudler teď přes telefon nejen hasí průšvih, ale také shání hokejové angažmá.
Hudler teď přes telefon nejen hasí průšvih, ale také shání hokejové angažmá.

S novou sezonou se chtěl do NHL slavně vrátit, jenže... Podle zjištění Blesku si bývalý reprezentant při pátečním letu z New Yorku do Prahy udělal z paluby soukromou párty. Jeden ze stevardů pak vypověděl, že mu Hudler vyhrožoval smrtí a žádal po něm kokain. Taková tvrzení nejsou úplně ideální referencí při vyjednávání o kontraktu.

„Teď jsou pro mě důležitější věci. Jako zdraví a hrát někde hokej,“ řekl při dotazu na incident hokejista Blesku v sobotu. Jestli se mu ale podaří někoho přesvědčit, že zvládl dát do pořádku nejen své průšvihy, ale i fyzickou kondici, je ve hvězdách.

V opačném případě by zřejmě nuceně sbalil peníze za zdravotní pojistku a s kariérou se rozloučil.