Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hudlerovy životní průšvihy: řádění s prostitutkami i rebel v kabině

Autor: ps

Sám sebe označuje za skvělého parťáka. Něco na tom bude, minulost momentálně nezaměstnaného hokejisty Jiřího Hudlera je sakra výživná! Ať už jde o účasti na alkoholových dýcháncích či orgie s prostitutkami. A proč vlastně přišel o dvě olympiády?

Ano, Hudlerův talent se řadil k těm největším, který kdy český hokej měl. Jenže… I když to dotáhl daleko, klidně mohl být ještě dál. Už v mládežnických reprezentacích se o něm mluvilo jako o vůdci. Na ledě, ale i mimo něj.

Alkoholu se prý neštítil, cigaretám se nevyhýbal. Žil jako bohém. Sem tam prosáklo, že to na srazech přepískl, ale byl to Hudler! Ve své době téměř nedotknutelný hráč, takže se to tolik neřešilo.

Hudler působil v sobotu dopoledne svěže.
Hudler působil v sobotu dopoledne svěže.

Chtěl lízat záda

Jeho pověst se s ním ovšem táhla, přišly první průšvihy. Ten největší v roce 2009, kdy prasklo, jak řádil s prostitutkami. Blesk tehdy získal svědectví od dvou z nich – Hudler prý požadoval zvláštní sexuální praktiky.

„Zažily jsme už různá přání, ale on po nás chtěl lízat záda. Choval se k nám hrubě, násilím se domáhal orálního sexu,“ popisovaly tehdy Jirkův apetit děvčata z nevěstince K5 v Korunní ulici, jimž zaplatil štědrou odměnu 11 tisíc korun.

Někdo by řekl, no a co, tak si užil. Jenže tehdy (bylo mu 25 let) chodil s modelkou Simonou Krainovou , kterou svým chováním totálně znemožnil. A rozchod na sebe nenechal dlouho čekat…

Je se mnou sranda

Reputace rebela se Hudlerovi vymstila. Hrál sice třikrát na MS, jenže dvě olympiády vynechal. Proč? Nebyl pozván!

„Jde o třetího trenéra v řadě, který mě nenominoval na velkou akci, což v očích veřejnosti bohužel musí znamenat, že jsem nějaký rozvraceč kabiny. Přitom je to úplně naopak,“ vyprávěl po Hadamczikově (ne)nominaci na Hry v Soči 2014.

„Vždycky dávám kabinu dohromady, kdekoli jsem byl klukům nápomocen. Sám sebe považuju za výborného parťáka, nikdy kolem mě nebylo dusno, spíš sranda,“ naříkal Hudler. Ale Jirko, kde se tedy stala chyba?

Třešničkou na dortu bylo jeho páteční řádění v letadle z New Yorku do Prahy, kde si prý udělal vlastní párty. Podle spolucestujících byl pořádně rozjetý a pořvával na všechny okolo. Z letadla ho pak na Ruzyni odváděla policie!