Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Fanoušci tápou... Falešná naděje u Schumachera, nebo náznak zlepšení stavu?

Autor: sjs

Chytají se každé věty nebo dokonce i slova. Fanoušci Michaela Schumacher, který v prosinci 2013 prodělal vážnou nehodu na lyžích, hltají každou zprávu z blízkosti sedminásobného mistra světa formule 1. Rodina je však stále skoupá na veškeré informace o jeho stavu. Přesto… co nyní způsobilo velký poprask?

Jednou za čas se objeví oficiální tisková zpráva od manažerky Michaela Schumachera Sabine Kehmové a v ní se většinou vyvracejí fámy o stavu šampiona F1 šířící se v médiích.  Nedávno byla vydána nová zpráva, kde se píše o otevření muzea Michaela Schumachera.

„My jsme vždycky plánovali zpřístupnit veřejnosti předměty z kariéry Michaela,“ uvedla Kehmová a fanoušci se okamžitě chytli slova MY a začali spekulovat o tom, jestli se na projektu muzea podílí i samotný Schumacher. Tím by bylo patrné, že se zapojil do rozhodovacích procesů a jeho stav by tedy nebyl tak vážný.

„Spekulace o jeho zdraví nás nikam neposunou, ale můžeme alespoň trochu věřit, že se zraněný špičkový sportovec opětovně podílí na takovýchto rozhodnutích,“ napsal německý magazín In Touch.

O stavu Michaela Schumachera se stále nic neví
O stavu Michaela Schumachera se stále nic neví

Témata:  schumacherformulenehodazdravíVIPsport