Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tenista Rosol končí, je po operaci! Svoji lásku Petru vybavil bourákem

Autor: ps, ČTK

Po sportovní stránce prožil celosezonní noční můru, v soukromí to ovšem šlape! Tenista Lukáš Rosol (32) tak raději ukončil trápení na kurtech a rozhodl se pro nutnou operaci. Vzhledem k tomu, že se jedná o achilovku, bude potřebovat řidiče. Svoji lásku Petru (24) proto vybavil nadupaným bourákem!

Pojďme si Rosolovu špatnou sezonu shrnout. Většinu roku strávil na challengerech, turnajích nižší kategorie. Na nejprestižnějším okruhu ATP odehrál pouhých 7 zápasů – 3 výhry a 4 prohry (nepočítáme kvalifikační duely). Vydělal zhruba 2,9 milionu korun, což je jen o něco málo víc, než potřebuje na pokrytí nákladů a v žebříčku se propadl o hrozivých 113 příček. S českým daviscupovým týmem navíc spadl z elitní skupiny. Nic, čím by se chtěl chlubit!

Před turnajem v Rusku si na kole poranil achilovku, což pro letošek znamená stop. „Nepovedlo se mi vytrhnout nohu z pedálu, když jsem zastavoval. Zkusil jsem ještě turnaj v Moskvě, ale tam se ukázalo, že zranění je vážnější. Lékaři se rozhodli pro operaci,“ přiblížil 204. muž světa, který se včera v Olomouci podrobil zákroku.

Nutno podotknout, že se Rosol musel během roku 2017 vypořádávat s několika zraněními, jeho nepohodu a formu citelně zasáhly i rodinné problémy. Rozešel se s manželkou Michaelou Ochotskou , s níž už je prý rozvedený. A jak už jsme si u něho zvykli, netrvalo dlouho a po jeho boku se objevila nová kráska. Bývalá tenistka Petra Kubinová.

Její péče a starost o zmordovaného miláčka nemají hranice. Platí to i naopak. Dostala nadupaný sporťák! Rosol si teď za volant nějakou dobu nesedne, takže klíčky od bavoráku nosí v kabelce pohledná blondýnka. Jestli napořád, to se ještě uvidí…

Petra bude po operaci vozit Rosola tímhle bourákem.
Petra bude po operaci vozit Rosola tímhle bourákem.