Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Plíšková prožila románek s divočákem Kyrgiosem: Nejradši bych to vymazala!

Autor: pv

Prozradila i to, co možná mělo zůstat navždy tajemstvím. Tenistku Kristýnu Plíškovou v pořadu Česká ulička na DIGI TV zpovídal její manažer a „švagr“ v jedné osobě Michal Hrdlička. Díky tomu, že se oba dobře znají, tak se hráčka rozpovídala možná více, než chtěla. Pořad Česká ulička sledujte na DIGI TV zde »

Na tenisovém okruhu se často sportovci párují a nevyhnula se tomu ani Kristýna Plíšková. „S tenisty jsem si něco prožila. Měla jsem románek s Kyrgiosem, který bych nejraději vymazala. Nebylo to úplně povedený,“ prozradila pětatřicátá hráčka žebříčku WTA, která neustále čelí pokusům o dobytí od opačného pohlaví.

„Kluci to zkouší. Hlavně ty mladí, kteří nejsou zadaní, ale zkouší to i zadaní,“ smála se tenistka. Kromě opačného pohlaví se může stát, že na českou reprezentantku si mohou dělat naděje i ženy. „Tenistky po mně nešly. V tom se moc neorientuju. V šatně jich ale bude relativně dost,“ řekla Plíšková, jež už dva roky chodí s hokejistou Dominikem Volkem.

Svatbu ale v nejbližších měsících nechystají, tak jako její dvojče Karolína s Michalem Hrdličkou. „Jsme spolu sotva dva roky. On je ještě o dva roky mladší a je to znát. Svatbu zatím neplánujeme,“ tvrdila Plíšková.

Kristýnu Plíškovou v pořadu Česká ulička na DIGI TV zpovídal Michal Hrdlička
Video se připravuje ...

Plíšková: Sestra na turnajích? Rozhodně plus, cítím se s ní jako doma
Video se připravuje ...

Těžkej Pokondr o svých hostech v rádiu: Zklamal nás Rosický s Rosolem!
Video se připravuje ...