Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Lyžařské fešandy dováděly na mistrovství ČR: Bez prd*le to není ono!

Autor: ps

Možná jejich humoru všichni nerozumí, ale tyhle hravé holky to baví. České lyžařky Andrea Zemanová (25) a Kateřina Pauláthová (24) si srandičkami zpestřily chvíle během tuzemského mistrovství. Bez prd*le by to prý nebylo ono…

Česká lyžařská špička se sjela do Krkonoš, aby ve Špindlerově Mlýně bojovala o titul domácích šampionů. Po dlouhé době se tu sešly dvě kamarádky, které se znají odmalička. A daly o sobě pořádně vědět!

Zrovna měly den volna, tak zašly do posilovny. „Jenže my pořád vymýšlíme nějaký blbosti,“ krčila rameny Kačka, členka reprezentačního týmu, která zatím figuruje mezi třemi nominačními spoty pro olympijské hry v Koreji.

Co myslela těmi blbostmi? No, děvčata mají už od dětství takový nešvar… „Celej život si stahujeme kalhoty a kalhotky. Tak se prostě bavíme,“ smála se žena, která se mezi běhacími pásy proměnila v kameramanku a svoji parťačku natočila dole bez!

„Hlavě to pak něčím zakryj!“ apelovala s úsměvem Andrea. Pauláthovou tak nenapadlo nic jiného, než na inkriminované místo umístit obrázek-broskvičku. Parádní práce, ale nehodilo by se na tu druhou stranu těla spíš něco jiného?

Ve dni volna si Zemanová s Pauláthovou zašly do posilovny.
Ve dni volna si Zemanová s Pauláthovou zašly do posilovny.