Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Je to rebel! Kajakář Dostál se vyfotil „dole bez“ a inspiroval tím krásné sportovkyně

Autor: ON

Ač v Itálii tvrdě trénuje, aby uspěl na mistrovství světa, vždycky si dokáže udělat čas na legrácky. Josef Dostál je prostě showman, který rád baví své fanoušky. A navíc i rebel. To dokázal, když na svém instagramovém účtu přidal fotografii, na které je, jak jej Pán Bůh stvořil. Reakce na fotku na sebe nenechaly dlouho čekat. V podobném duchu se hned vyfotilo i několik krásných sportovkyň.

Rychlostní kanoista - kajakář a nově i buřič! Josef Dostál uveřejnil na svém instagramovém profilu fotografii, na které stojí zcela nahý zády k fotoaparátu a nad hlavou drží kajak. Fotku doplnil prostým popiskem: „Příroda je krásná. #DostalStyle“.

Nejen, že příspěvek začal rychle nabírat lajky, ale navíc inspiroval několik krásných sportovkyň k podobnému počínání.

Kajakář Dostál se vyfotil nahý v italském Livignu
Kajakář Dostál se vyfotil nahý v italském Livignu

Pouze v kalhotkách a s lodí nad hlavami se například vyfotilo sedm statečných a krásných kajakářek. A pro změnu s kolem nad hlavou a zcela v rouše Evině se vyfotila lyžařka Kateřina Pauláthová, která svou fotku doplnila popiskem: „Kdo to nosí líp? Josef Dostál, nebo já?“

Olympionik Dostál zkrátka odstartoval letní provokaci, která se začala rychle šířit. Uvidíme, kdo další si oblékne císařovy nové šaty.  

Dostál a Cristovao: z kimona šli do kajaku... a pak obráceně!
Video se připravuje ...