Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Calgary platí Jágrův návrat na Kladno? Za hostování dostane 7,5 milionu!

Autor: top

Zašmodrchané jsou podmínky, za nichž Jaromír Jágr zamířil z Calgary do Kladna. Kontrakt s Flames mu stále běží, a tak ho kanadský celek nejspíš i dál platí!

„Pořád jsem hráčem Calgary, šance k návratu je stále otevřená, i když je malá,“ nechal se slyšet »Džegr«. „Teď to beru tak, že jsem na Kladně a mám jediný cíl – uzdravit se a pomoct mužstvu do play off, do baráže a vybojovat extraligu.“

Když nastupoval za Kladno před 5 lety během výluky v NHL, pobíral plat symbolickou 1 korunu. Nyní mu ale podle všeho dál putují na účet miliony.

„Zařazením Jágra na waiver (listina nechráněných hráčů) a odesláním ho do Evropy, místo ukončení kontraktu, dává Flames možnost povolat ho zpět,“ zmínil i specializovaný server na kontrakty v NHL Cap­friendly.com.

„Tato skutečnost vyjde klub na »pouhých« 370 tisíc dolarů, které Jágrovi zbývají z ročního kontraktu,“ dodává web. Jinými slovy hokejový veterán dostane od Calgary ještě 7,5 milionu korun.

Za předchozí čtyři měsíce v týmu Plamenů už přitom kladenský kmet vydělal 630 tisíc dolarů na základní mzdě a dalších 350 tisíc na bonusech za odehraná utkání, tedy v přepočtu 19,8 mil. korun před zdaněním.

Jaromír Jágr si během návratu do Česka přijde na slušný balík. Calgary mu vyplatí 7,5 milionu korun.
Jaromír Jágr si během návratu do Česka přijde na slušný balík. Calgary mu vyplatí 7,5 milionu korun.

Jágr řídil výhru Kladna a smekl před Nedvědem: Byl neskutečný, klobouk dolu!
Video se připravuje ...