Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Tomu se říká německá štědrost! Plíšková s Kvitovou vyfasují porsche

Autor: as

Tenhle výlet stojí opravdu za to! Tenisové hvězdy Karolína Plíšková (26) s Petrou Kvitovou (28) se totiž z německého Stuttgartu vrátí domů se zbrusu novým porsche!

Ne, Fed Cup nenašel tak rozdávačného sponzora. Ale hned po víkendové semifinálové bitvě Německo – Česko hostí stuttgartská aréna prestižní turnaj Porsche Tennis Grand Prix, který tenistky vyloženě zbožňují. Vedle krásných prize money, kdy na vítězku navíc čeká sporťák za bezmála »pět melounů«, jsou zahrnuty spoustou dárečků. A všechny hráčky top 10 navíc v posledních letech za svůj start obdrží jako bonus zbrusu nový vůz Porsche! Ano, jen za účast!

„Takže to tady letos vyhraju a pojedu domů se dvěma poršákama,“ smála se Plíšková , aby se vzápětí poopravila. „No samozřejmě lepší by bylo, kdybych odjela s pohárem než s autem.“ Jedno porsche už totiž doma v garáži má, teprve nedávno jí ho za loňský start do Monaka přivezli.

Zleva - Karolína Plíšková, Kateřina Siniaková, Petra Kvitová a Barbora Strýcová.
Zleva - Karolína Plíšková, Kateřina Siniaková, Petra Kvitová a Barbora Strýcová.

Prodejnu luxusních aut by si mohla otevřít její kolegyně Kvitová , která už ve Stuttgartu v minulých letech nafasovala tři rychlá žihadla. „Také já je mám odvezené do Monaka,“ přiznala Petra. Už po neděli si tak startem na stuttgartském turnaji zajistí čtvrtou káru...

Myslíte, že to holky řeší? Vůbec ne. To, z čeho by se většině chlapů podlamovala kolena, je nechává zcela chladnými. „Já nejsem zrovna fanynka do aut, je mi úplně jedno, jestli jedu v trabantu nebo v porsche. Hlavně ať mám místo na nohy, je to bezpečný a vejdou se mi tam tašky a kufry,“ ušklíbla se Karolína.

Na aktuálním žebříčku WTA je šestá a Petra desátá, když hned za zády má německou dvojičku Görges (11.) – Kerber (12.). Oběma tak letos sporťák vyfoukla! O to víc ty dvě na ni budou mít při víkendovém Fed Cupu pifku...

Kvitová po postupu: Návrat do fedcupového týmu dopadl nad očekávání
Video se připravuje ...