Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mažu tě, vole! Vtipálek Kincl reaguje na konec kamarádství s Vémolou

Autor: Ondřej Němec

Na scéně českého MMA je veselo. Vypadá to, že se schyluje k zajímavému střetu Karlose Vémoly s Patrikem Kinclem. Ještě však není jisté, že k souboji opravdu dojde. Čeká se na rozhodnutí organizace XFN, do níž oba bijci patří. Nicméně jejich vzájemné slovní výpady už několik dní baví sociální sítě. S novým videem, které strhlo velikou pozornost, přišel vtipálek Kincl. Využil k tomu známou scénku z filmu Horem pádem.

Nejprve Karlos Vémola reagoval na výzvu od Viktora Pešty, který na Facebooku uvedl, že je připraven proti českému terminátorovi nastoupit. Ve své reakci Vémola uvedl: „Jsem česká jednička v jakékoliv váze. 77, 84, 93, těžká...“ A právě toto vyjádření přijal jako výzvu Patrik Kincl, nejlepší český zápasník ve velterové váze (do 77). Uvedl, že je připraven dokázat na další akci XFN v O2 Areně 28. června, že šampionem v dané váze je právě on. Tím se zpustila přestřelka na sociálních sítích, která nebere konce. 

Vémola například uveřejnil video, ve kterém se diví, že jej vyzývá kamarád, a proto už vlastně Kincla za kamaráda nepovažuje. A protože je osmadvacetiletý bojovník z Hradce Králové známý vtipálek, odvětil terminátorovi po svém. Vytvořil fotomontáž ve známé scénce z filmu Horem pádem „Rozumíš? Mažu tě, vole.“ 

"Mažu tě!" Patrik Kincl si dělá legraci z konce přátelství s Karlosem Vémolou.
Video se připravuje ...

Video má velikou odezvu a baví nejen fanoušky MMA. „Jde o reakci na Karlose, kdy říkal, že už nejsme kamarádi, protože jsem ho vyzval,“ komentuje situaci Kincl. „Pravda ale je, že vlastně vyzval on mě a teď se urazil, když jsem na to zareagoval.“ 

O duelu Vémola vs. Kincl není zatím stále rozhodnuto. Čeká se na vyjádření organizace XFN, pod níž oba dva bojovníci nastupují. Promotér Petr Kareš ale během nedávného živého vysílání řekl, že ze zdravotních důvodů nemohou oba nastoupit ve váze do 77 kilo. Pro Vémolu by to totiž znamenalo drastické hubnutí v krátkém čase. Ve hře je tak varianta souboje do 84 kilo. 

„Došlo to moc daleko. Musí se rozhodnout v kleci,“ říká k tomu, zda má k zápasu dojít, Kincl. „Myslím, že i fanoušci by si tenhle duel po tom všem zasloužili, ať už fandí komukoliv.“ Chtěl by ale, aby se zápasilo ve velterové váze.

Nicméně zda k bitvě Vémola kontra Kincl dojde a v jaké váhové divizi, závisí zcela na rozhodnutí organizace XFN. Ta se doposud k souboji nevyjádřila, ale přislíbila, že k tomu dojde v řádu dnů.

Dojde k souboji Karlos Vémola vs. Patrik Kincl?
Dojde k souboji Karlos Vémola vs. Patrik Kincl?