Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hvězda pod palbou: Chtěl zpátky šperky, nechal brutálně zmlátit expřítelkyni?!

Autor: sjs

Oteklá, potlučená a krvavá. Delicia Cordonová byla doma brutálně napadena neznámým útočníkem. Okradl ji o šperky, jež dostala od svého bývalého přítele amerického fotbalisty LeSeana McCoye. Podle oběti právě on může za to, že byla takto zmlácena.

Chtěl zpět své dary z lásky? LeSean McCoy se rozešel se svou partnerkou Delicii Cordonovou, které prý nechtěl ponechat cenné předměty, jež ji během milostného vztahu koupil.

„Útočník požadoval specifické šperky, které jí dal McCoye. Stejné předměty po ní požadoval, aby je vrátila, když se spolu rozešli,“ uvedl právní zástupce oběti Mitchell Graham.

Tehdy to byla ještě láska. LeSean McCoy a jeho expartnerka Delicia
Tehdy to byla ještě láska. LeSean McCoy a jeho expartnerka Delicia

A co víc, v minulosti dokonce své bývalé přítelkyní fotbalista vyhrožoval, že může být okradena, protože ty šperky jsou drahé. Zloděj navíc do domu vstoupil bez známky porušení vchodových dveří. Delicii Cordonovou zranil, když ji ze zápěstí strhl náramek právě od sportovce, který si letos vydělá 9 milionů dolarů.

Bývalá partnerka pak na sociální sítí ukázala snímek, jak byla zločincem brutálně zmlácena a naznačila, že za to může právě McCoy. Americký fotbalista má prý lidi na špinavou práci. „Jsou to nepodstatná a urážlivá tvrzení. Jsou zcela nepravdivá,“ uvedl McCoy.