Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dovolená nabitá erotikou! Americká hvězda si užívala s hereckou prdelkou

Autor: sjs

Je to úspěšný americký pár. Victor Cruz je znamenitým hráčem v lize amerického fotbalu a jeho láska Karrueche Tranová je známou herečkou a modelkou. Zamilovaná dvojice se rozhodla trávit společné chvilky volna v Miami, kde neunikli lačným paparazzi fotografům. Můžete tak vidět, jak se spolu mazlí v bazénu nebo si užívají na pláži.

Lásko, máme konečně oba volno, kam pojedeme? Tahle věta předznamenala cestu Victora a Karrueche na Floridu. Přesněji do nejprestižnější lokality na jihu USA – Miami. Luxusní hotel s privátním bazénem a na dosah pláž. Fotbalista z NFL vzal svou umělkyni nejdříve k oceánu, kde se spolu oddávali sluníčku.

Chvíle pohody na pláži na Floridě
Chvíle pohody na pláži na Floridě

Tranová upoutala ostatní turisty svým pozadím, které často špulila směrem ke sluníčku. Velice horké chvilky přišly, když si pohrávala se zařízlými plavkami. Místo žárlivé scény se Cruz jen smál, jak si jeho milá pohrává s všudypřítomnými zvídavými pohledy.

Když chtěli mít Victor a Karrueche chvilky jen sami pro sebe, tak se uchýlili do hotelového bazénu, kde zrovna nikdo nebyl. Kromě dobře schovaného paparazzi fotografa, který zaznamenal jejich okamžiky vášně nad i pod hladinou.