Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jak to mají doma? Brankář Vaclík promluvil o své sexy ženě a penězích

Autor: hoz

Takhle se, pánové, pozná pravá láska. Fotbalový gólman Tomáš Vaclík (29) se na sociálních sítích rozepsal o svém stěhování z Basileje do Sevilly. A nakonec z toho vyšlo milostné vyznání manželce Martině!

Svoji krásku si bývalý gólman Sparty hýčká už deset let. „Poznali jsme se, když jsem chytal ve Vítkovicích a vydělával čtyři tisíce korun měsíčně, takže můžu s čistým svědomím říct, že to není holka, která by se na mě přilepila kvůli penězům,“ napsal Vaclík.

Před časem pro s něj dokonce Martina nafotila sexy fotky. Spousta lidí vidí jen to, že manželky fotbalistů jsou doma a chodí na kosmetiku, jenže taková idylka to není,“ pokračoval »Vacloš«. Povinnost fotbalového profesionála prý občas připraví o rodinnou idylku. O domácích pracích ani nemluvě. I když od nového klubu dostal při podepisování smlouvy velkorysou nabídku.

Tomáš Vaclík se svou partnerkou
Tomáš Vaclík se svou partnerkou

„V Seville mi nabízeli vlastního kuchaře a uklízečku, ale to si neumíme představit. Takže je to všechno na manželce, i když se jí samozřejmě snažím pomáhat, co nejvíc můžu,“ napsal Vaclík ve svém vyznání.

Nezapomněl ani na svou malou radost, tříletou dcerku Nicole. Ta už s maminkou dorazila za taťkou do prozatímního bydlení v hotelu. Obě holky musely měsíc počkat na vyřízení všech problémů se stěhováním.

„Když za mnou před pár dny přiletěly do Sevilly, dostala ode mě Martina k výročí nové hodinky, ale já vím, že pro ni je stejně nejlepší dárek to, že jsme zase spolu. Už brzy bychom se měli přestěhovat do nového domu, a pak už se konečně náš život zase ustálí. A to hlavně díky tobě, Marťo,“ uzavřel Vaclík svou zpověď.

Témata:  vaclíkmanželkapenízesexySevillaVIPsport