Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

První české objetí po titulu v F1. Hamiltonovi přála kráska Němcová

Autor: sjs

Ještě v pátek byla topmodelka Petra Němcová v Praze, kde pořádala charitativní večírek. O dva dny později už ji viděli televizní diváci po celém světě, když po Velké ceně Mexika objímala pilota formule 1 Lewise Hamiltona a gratulovala mu k pátému titulu mistra světa.

Instagram zaplavila snímky, jak je doma v České republice a pořádá svůj charitativní večírek pro prominenty Happy Hearts. Slavná modelka Petra Němcová sdílela i fotografie, jak kde se pyšnila tím, že její rodná země slaví sté výročí od vzniku Československa.

Na nedělní slavnostní datum 28. října už ale byla sexy diva tisíce kilometrů daleko od Česka. V Mexiku se totiž zúčastnila Velké ceny formule 1. Po závodě vyhrál už pátý titul mistra světa Brit Lewis Hamilton a právě Němcová byla jedním z prvních lidí, kdo mu osobně pogratuloval.

Když závodník probíhal paddockem, tak na něj česká modelka zavolala a on okamžitě běžel k ní. Následovalo vroucné obětí, úsměvy a gratulace k zisku koruny pro krále formule 1. 

V nedávné minulosti se spekulovalo, že právě Lewis a Petra spolu tvoří pár. Několikrát byli spatřeni na společné večeři, či jak vycházejí z luxusního hotelu. Vždy prý šlo o pracovní povinnosti, protože oba jsou tváří automobilky Mercedes a natáčejí například reklamní spoty. Navíc jsou ale i hodně dobří přátelé.

Petra Němcová v objetí s Lewisem Hamiltonem
Petra Němcová v objetí s Lewisem Hamiltonem

 

Témata:  Hamiltonmodelkaněmcováformule 1VIPsport