Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Sexy pózy úchvatné modelky! Mladíkovi z F1 zpestřuje dovolenou na jachtě

Autor: sjs

Peníze, rychlá auta a krásné ženy. Všechny tyhle atributy si naplno užívá kanadský závodník formule 1 Lance Stroll (19), který je synem miliardáře Lawrence Strolla. Mezi Velkými cenami tráví mladíček čas na jachtě ve společnosti modelek a jednou z nich je i Američanka Josie Marie Canseco.

Strolla do formule 1 dostaly především peníze jeho otce, který má jmění ve výši 2,8 miliardy dolarů (62 miliard korun) a řadí se mezi nejbohatší Kanaďany. Britská stáj Williams tak nepohrdla nabízenými miliony za angažování miliardářského synka. Ze začátku se to týmu moc nevyplácelo, protože Stroll měl často nehody, kdy svůj monopost rozstřelil ve svodidlech.

Přesně před rokem při Velké ceně Ázerbájdžánu však kritikům vytřel zrak, když dojel jako třetí. Letos se ale britské stáji nedaří a je poslední ze všech týmů formule 1. Stroll dokázal pro Williams získat jen čtyři body.

Aby se odprostil od bídné sezony, užíval si volno mezi Velkými cenami na luxusní jachtě s partou přátel v italském Portofinu. Na palubě nechyběla ani americká modelka Josie Marie Canseco. Že by to byla nová rybka, která se chytla na háček mlsného Lance?

Americká modelka má dokonalé křivky
Americká modelka má dokonalé křivky

 

Témata:  formulejachtamodelkadovolenáVIPsportStroll