Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Moderátor Novotný: Šebrlemu nevěřím a komunistce Semelové bych dal facku

Autor: pv

Není to práce pro něj. Komentátor a moderátor Ondřej Novotný promluvil o tom, proč odmítl moderovat hlavní zprávy na televizní stanici Prima a zároveň se obul do bývalého desetibojaře Romana Šebrleho, který zmíněnou práci už před lety přijal.

Pro ránu a ostřejší názory nejde daleko. Ondřej Novotný mohl být jednou z tváří hlavních zpráv na televizi Prima, ale nakonec odmítl být novým parťákem moderátorky Gabriely Laškové.

„Sám sobě bych ty zprávy nevěřil, kdybych je četl. Nevěřím to ani lidem typu Roman Šebrle , Eva Perkausová a další. To pro mě nejsou věrohodní lidé na večerní zprávy. Oni neprošli ničím v televizi a já tohle vždycky kritizuji,“ řekl Novotný v pořadu Česká ulička na O2 TV Sport.

Navíc ho na Primě příliš nenamotivovali ani po finanční stránce. „Moc lukrativní to není, ale je to z hlediska moderátora ta největší prestiž,“ upozornil moderátor oblíbeného pořadu Robinsonův ostrov, který vysílala televize Nova.

„Další věc je, že z duše nenávidím komunisty a lidem jako Okamura bych nepodal ruku. Nebyl bych připravený být nad věcí. Kdyby mi přišla Marta Semelová do studia, tak dostane facku. To je ženská, která si facku zaslouží. Zpochybňuje například proces s Miladou Horákovou,“ dodal Novotný.

Moderátor Novotný: Šebrlemu nevěřím a komunistce Semelové bych dal facku!
Video se připravuje ...

Exkluzivní rozhovory s těmi nejlepšími hosty! Přesně o tom je Česká ulička Michala Hrdličky, kterou můžete vidět na O2 TV Sport>>>