Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sionko u nároďáku? Dosadil ho bývalý boss Košťál! Co podle něj chybí Spartě?

Autor: Petr Němec

Na Strahově se včera zjevil muž, o kterém se tam v souvislosti s finančními transakcemi závistivě traduje: „Všechno si odnesl včas.“ Ještě ne! Vlastimil Košťál (61) má sakra vliv.

Berbr Neberbr. Malík Nemalík? Dosadil do funkce manažera národního áčka Libora Sionka. „Rád si zalyžuju,“ říká Košťál. K jeho cestě z ledovce Kitzsteinhorn k Vltavě se patří dodat: „A taky zalobbuju.“

Jak to chodí

Rozkošný hotýlek St. Florian v rakouském Kaprunu. Jeho majitel se sem tam vypraví do Česka. Jen tak mírnix – týrnix? Ani náhodou!

Kteří muži už byli manažery reprezentace? Kteří muži už byli manažery reprezentace?Foto Blesk

„Byl jsem u Libora. Byl jsem na svazu. Samozřejmě že jsem ho doporučil. Měl jsem ho v týmu. Sionko ví, jak to v mužstvu chodí. Je to formát, na který je spolehnutí povahově i přínosem do kabiny,“ pověděl Blesku bývalý manažer nároďáku z let 2001 – 2008 a někdejší monarcha svazu Vlastimil Košťál.

„Věřím, že v symbióze s trenérem Šilhavým to bude fungovat,“ dokreslil svoji misi.

Dvě srdce

Svíral volant a přes handsfree se usmál nad otázkou, co chybí dnešní nanicovaté Spartě, jíž sedm let vládl. „Bez komentáře. Jedu zpátky do Kaprunu. Řeknu vám snad jen to, že bych místo dvou záložníků koupil dvě srdce. Není tam ani jedno,“ pravil Vlastimil Košťál.

RENTGEN: Byl sparťanský kolaps na Slovácku individuální, nebo systémovou chybou?
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:1. Bláznivý duel! Hosté nedali dvě penalty, dostali dvě ČK
Video se připravuje ...

TIKI-TAKA: Co se píše, bývá většinou pravda, tvrdí Dočkal o návratu do Sparty
Video se připravuje ...