Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Z tenisty Berdycha půjde strach! V Miláně si podal ruku s »lebkou«

Autor: as

Ještě jsem to nezabalil, příští rok ze mě zase půjde strach! Tenista Tomáš Berdych (33) totiž hodlá soupeře strašit nejen výkony, ale i svým zevnějškem. Na oblečení bude nosit výhružné lebky!

Pirát? Zombie? Vykopávka? Nic z toho. »Berďa« je po vypršení smlouvy s Adidasem novou tváří italské oděvní značky Hydrogen, která má lebku ve svém znaku.

„Díky moc, že se mohu připojit k vašemu týmu. Moc se těším na spolupráci,“ řekl český hráč na velkolepé přivítací párty v Miláně, kde jej doprovázela manželka Ester. Absolvoval reklamní focení a dokonce jej natáčeli, jak se v křiklavé teplákovce prochází ulicemi »města módy«.

Stane se »stájovým« parťákem třeba Itala Fogniniho. Nebo španělského lamače dívčích srdcí Feliciana Lópeze, který se v Itálii rovněž objevil.

Berdychův kontrakt ovšem nebude zdaleka tak lukrativní jako ty předchozí u Nike, H&M či Adidasu. Dvojnásobný daviscupový vítěz už totiž není hráčem světové špičky, jeho cena coby aktuálně 71. hráče světa výrazně klesla, navíc kariéra se blíží ke konci. Třeba mu ale právě lebka přinese štěstí a pomůže splnit velký grandslamový sen!

V nové teplákovce to Tomáši Berdychovi slušelo
V nové teplákovce to Tomáši Berdychovi slušelo