Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sportovec roku: Bradavky, rozpustilé tenistky a Koukalová s cizím mladíkem!

Autor: bko

Kdo vyhraje a nasadí si korunu pro nejlepšího sportovce a sportovkyni roku 2018, bylo jasné už od února. Ale rozhodně bylo zajímavé sledovat, v čem si olympijská hrdinka a dvojnásobná zlatá medailistka Ester Ledecká pro triumf v anketě Sportovec roku došla. Stejně jako pozorovat tenistky s obřími výstřihy či Gabrielu Koukalovou, která nedorazila s manželem Petrem, ale šestnáctiletým zajíčkem!

V hotelu Hilton, kde se vyhlášení tradiční ankety Sportovec roku konalo, se objevila Ester Ledecká jako nenápadná šedá myška, když ale na ceremoniál vyšla v černých šatech s průhledným vrškem který odhaloval krajkovou podprsenku, pánové se zhluboka nadechli. Možná toho bylo vidět i o maličko víc, než by si pozdější vítězka sama přála...

Ester Ledecká zvolila na vyhlášení ankety Sportovec roku elegantní rafinované šaty s krajkou
Ester Ledecká zvolila na vyhlášení ankety Sportovec roku elegantní rafinované šaty s krajkou

Téměř odhaleným poprsím ale překvapila i Petra Kvitové v dlouhé tmavé róbě či její parťačka Barbora Strýcová .

Pozdvižení způsobila i Gabriela Koukalová , která se nejdříve zjevila s šelmovitým vzorem, na samotné vyhlášení už nicméně oblékla elegantní tyrkysové šaty. Překvapivá byla ale hlavně její společnost - po jejím boku totiž nebyl manžel Petr, ale většině lidí neznámý mladíček.

Gabriela Koukalová: Poznala jsem realitu. Někteří lidé mě zklamali
Video se připravuje ...

Z něj se vyklubal 16letý neslyšící tenista Jaroslav Šmédek, který v roce 2017 na světové deaflympiádě získal senzační zlatou medaili. "Takoví lidé by nám měli být všem příkladem pro svojí bojovnost, touhu dokázat něco výjimečného, jít za svým cílem, plnit si své sny, a to všechno i přesto, že jim osud nepřál. Takoví lidé potřebují občas podat pomocnou ruku, i když právě oni si o to nikdy neřeknou..." napsala o něm Gábina na Facebooku. A Jarda si večer s ní rozhodně užil!

Podívejte se v galerii také na to, kdo další si přivedl partnera, a jak jim to spolu slušelo!

Akrobatickým pilotem se podle Šonky může stát každý. Jak si cenil nominace na Sportovce roku?
Video se připravuje ...