Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Koukalová s manželem: Už se nastěhovali do své vily snů! Na co se těší nejvíc?

Autor: Petr Žaloudek

Doufali, že tu budou bydlet už v létě a na uvítání si opečou buřty. Jenže stavba nešla tak rychle. Pokud ale počasí dá, místo špekáčků postaví sněhuláka. Gabriela (29) a Petr Koukalovi (32) se už zabydlují ve svém hnízdečku.

Když spolu začali chodit, bydleli v Petrově bytě v Modřanech. Pak uzavřeli kšeft s finským developerem a nejdřív zakotvili v Motole, aby se po roce přestěhovali do většího bytečku na nedaleké Kavalírce.

A teď? Teď jsou konečně ve svém. A to v Hořovicích, odkud badmintonista pochází. Rozlehlá vila odhadem za 15 milionů korun na půli cesty mezi Prahou a Plzní je konečně obyvatelná. Vánoce tak prožijí v novém.

Prosinec 2018. Dům je skoro hotový, Koukalovi se stěhují, dodělávají se hlavně plochy kolem...
Prosinec 2018. Dům je skoro hotový, Koukalovi se stěhují, dodělávají se hlavně plochy kolem...

Život v krabicích

Jak Gábina prozradila pro Sport, start biatlonové sezony musela vynechat nejen jako závodnice, ale i jako fanynka u televize. „Bohužel jsem neměla úplně čas, protože u nás vrcholila hlavní fáze stěhování. Stěhujeme se s manželem do nového domu a žijeme v posledních dnech tak trochu v krabicích,“ vysvětlovala.

A skutečně! V neděli už za zatím nedokončenou bránou stálo Petrovo auto a za rozměrnými okny s výhledem na Brdy byl v dokončené kuchyni a obýváku patrný pohyb.

EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR: Návrat k biatlonu? Dřu jako blázen, říká Koukalová
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Má svůj ateliér

Co se týče vybavení interiéru, mezi manžely prý nebyl spor. „Jsme s Petrem jako jeden. Máme stejný vkus prakticky na všechno, což je skvělé. Líbí se nám moderní styl s přírodními prvky, doplňky a barvami,“ popsala Gabriela pro Svět žen.

Návrh malého ateliéru byl ale jen na ní. „Na ten se těším nejvíc. Petr mi ho v našem domě vymyslel a dopřál a bude úplně jiný než zbytek domu,“ pochlubila se biatlonistka v nucené výslužbě, která v plánech vůbec nepočítala s vitrínou na její hromadu medailí. Zato dětský pokojíček... „Ten je v domě připravený,“ potvrdila, že by snad už brzy mohli po rozlehlé zahradě pobíhat malí Koukalové.

Koukalová si vybrala šperky pro Sportovce roku. Jedničkou je pro mě Ledecká, říká
Video se připravuje ...