Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nechutná šílenost! Vyndala z vagíny krvavý tampon a strčila ho soupeřce do krku

Autor: sjs

Tohle už je snad za hranicí všeho! Wrestlingová bojovnice Priscilla Kelly (21) předvedla tu nejnechutnější věc... Během zápasu si vyndala z vagíny krvavý tampón a soupeřce ho narvala do krku!

Chce se proslavit za každou cenu. Priscille Kelly se nedaří prosadit se mezi hvězdy wrestlingu, tak na sebe hodlá poutat pozornost extrémními činy.

Při turnaji Suburban Fight, připomínajícím pouliční bitky, si před desítkami diváků sáhla mezi nohy a vytáhla z vagíny zakrvácený tampón. Už jen tohle bylo zvrácené, ale zápasnice šla ještě dál. Tampón totiž narvala soupeřce do krku.

Paige je divoška. Možná až moc velká
Paige je divoška. Možná až moc velká

Když se zvrácené video dostalo na internet, lidé začali na Priscillu verbálně útočit a odsoudili ji. „Mužský penis je zábavný, ale vagína je nechutná?“ hájila své počínání šílená wrestlerka.

„Vyrostla jsem ve velmi přísné domácnosti. Neměla jsem povoleno jít na rande, neměla jsem povoleno dívat se na zamilované filmy. Měla jsem velmi přísnou výchovu. A nikdy mi nebylo dovoleno být otevřená svou sexualitou. A většina mužů to má naopak,“ řekla Priscilla Kelly.

Témata:  skandálsexzápaswrestlingVIPsport